Return policy

Retourneren

U heeft het recht uw product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking moeten worden geretourneerd.  

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen per mail. Wanneer wij uw product inclusief de bijbehorende factuur hebben ontvangen, zullen wij u een email sturen om dit te bevestigen. Indien wij akkoord gaan met de retournering zullen dit ook middels een bericht laten weten. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het is ook mogelijk om het product te ruilen voor een ander product, mits het op voorraad is.  

Om uw product(en) te retourneren dient u een email te sturen naar hello@lifeaswetreatit.com en het product retour te sturen naar onderstaand adres:

Westzeedijk 53

3015 AA Rotterdam

Nederland

 

Uitzonderingen retourneren

Er zijn een aantal artikelen die worden uitgesloten voor het herroepingsrecht. Oorbellen kunnen niet worden geretourneerd, vanwege hygiënische redenen. Ook kunnen afgeprijsde artikelen niet worden geretourneerd.